Fiberanslutning

Att ha fiberanslutning till sin bostad har många fördelar. Du får möjlighet till blixtsnabbt bredband samt stort utbud av TV-kanaler, både vanliga och även HD-kanaler, för den knivskarpa bilden. Du har även möjlighet att använda IP-telefoni genom fiberkabeln. Vi har dessutom inga begränsningar på hur mycket datatrafik som du får förbruka!

Fiberkabeln är inte ledande, vilket innebär att åska inte ställer till med samma problem som när man har en anslutning via kopparledningen, t.ex. ADSL. Kapaciteten som fiberkabeln erbjuder är dessutom enorm, detta innebär att du får en anslutning som inte bara är stabil, den är framtidssäkrad. Du får en stabil och säker anslutning inte bara idag, utan även för framtidens krav och behov!

Här nedan följer mer information kring hur du får fiberkabel ansluten till din bostad!

Villa / Radhus

För att ansluta fiber till din fastighet så krävs det att ett visst antal grannar önskar anslutning också, alternativt att vi finns i närheten.

För att kontrollera anslutningsmöjlighet, välj ”Anmäl fiberintresse” i menyn högst upp under ”Fiberanslutning”.

Har ni en samfällighet går det givetvis bra att ni kontaktar oss för en gemensam intresseanmälan! Uppge hur många intressenter ni har så återkommer vi till er.

Bostadsrätt

För bostadsrätter krävs det att hela föreningen väljer att ansluta oss. Kontakta ordförande i din förening eller ta upp det på kommande möte och be därefter att styrelsen kontaktar oss för att få en offert.

Det går även bra att använda formuläret via ”Anmäl fiberintresse” från menyn högst upp på sidan.

Lägenhet

Alla Knivstabostäders lägenheter är nu anslutna! Vi har lämnat erbjudande om att testa på vårt bredband i alla boendens brevlådor!